Samsung Galaxy S24 Ultra goedgekeurd voor Thaise markt


De Samsung Galaxy S24 Ultra is weer een stap dichter bij de officiële lancering. Het toestel heeft onlangs de NBTC certificering ontvangen. Hierdoor is het toestel geschikt voor de Thaise markt.

Dit alles mag geen verrassing heten; de S24 Ultra wordt begin januari 2024 verwacht. Net als voorgaande jaren zal het toestel wereldwijd te koop zijn, inclusief Thailand. Maar dan moet het wel worden goedgekeurd. In Thailand wordt dit gedaan door de NBTC.

NBTC-goedkeuring van de Samsung Galaxy S24 Ultra

En ze hebben zojuist de Samsung Galaxy S24 Ultra goedgekeurd. Andere landen zullen naar verwachting snel volgen als ze dat nog niet hebben gedaan. Uit het NBTC-rapport blijkt verder dat het toestel typenummer SM-S928 heeft en dual SIM ondersteunt.

S24 Ultra specificaties

Het rapport geeft geen andere specs, maar we hebben al veel dankzij eerdere lekken. Zo verwachten we een 6,8-inch groot toestel met S Pen-ondersteuning, een Snapdragon 8 Gen 3-processor en 12GB RAM. De batterij komt naar verluidt uit op 5000 mAh en kan snel worden opgeladen met 45W. Hiermee belooft de Galaxy S24 Ultra een kleine update te worden.

AI Phone

Toch zal het dat in de praktijk waarschijnlijk niet zijn. Samsung wil groots inzetten op AI. Samsung zou het toestel zelfs een "AI Phone" kunnen noemen. De merknaam hiervoor is al geregistreerd. Welke extra functionaliteit dit met zich meebrengt, valt nog te bezien. Eerder ging het gerucht dat sommige van deze functies beschikbaar zouden zijn op abonnementsbasis.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel