"Niets werkt op mid-range Nothing Phone (2a)"


Er is mogelijk een derde Nothing Phone op komst. Nee, we hebben het niet over de Nothing Phone (3) maar over een eenvoudiger middenklasse model. En volgens de geruchten ziet het er zo uit.

De Nothing Phone (1) was een hoogwaardige telefoon uit het middensegment. De Nothing Phone (2) ging een stap hoger en was high-end. Dat schept ruimte aan de onderkant van het spectrum. En daarom is dit gerucht meer dan logisch. Het gerucht dat Nothing werkt aan de mid-range Nothing Phone (2a).

Lek met de Nothing Phone (2a)
De vermeende Nothing Phone (2a)

Volgens @saaaanjjuuu ziet de Nothing Phone 2a eruit als de afbeelding hierboven. Naar verluidt wordt het een 6,7-inch toestel met een AMOLED-scherm en de Glyph Interface. De gelekte afbeelding vertoont sterke overeenkomsten met de eerste generatie Nothing Phone, waar de LED-strips grotendeels doorlopend zijn. Dit kan niet gezegd worden van de Nothing Phone 2.

Relatief onbekende bron

We raden je aan om dit bericht met een korreltje zout te nemen. De bron heeft nog geen betrouwbare staat van dienst waar we op kunnen vertrouwen. We moeten wachten tot Nothing meer nieuws heeft.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel