OnePlus 9 Pro met gebogen scherm lekt uit


Nadat we eerder al beelden van de OnePlus 9 hebben gezien, is het dit keer de beurt aan zijn grote broer de 9 Pro. Qua uiterlijk zijn er niet eens zo heel veel verschillen, afgezien van het gebogen scherm en de extra camera aan de achterkant.

OnePlus lijkt hetzelfde recept te gebruiken voor zowel OnePlus 9 als OnePlus 9 Pro. Een randloos scherm met perforatiegaatje voor de selfiecamera, en een vooruitstekend camera-eiland in de linkerbovenhoek. De OnePlus 9 krijgen een plat scherm terwijl de OnePlus 9 Pro een licht gebogen 6,7-inch versie krijgt.

OnePlus 9 Pro render
Een render van de OnePlus 9 Pro

Bovenstaande afbeelding is afkomstig van @onleaks met de waarschuwing dat de camera-indeling mogelijk nog niet definitief is. Maar dat hij vier aparte lenzen krijgt lijkt zeker. Ook de OnePlus 8 Pro, de directe opvolger van deze 9 Pro, heeft hetzelfde aantal camera's aan de achterkant. Vermoedelijk zal het, naast een primaire lens, een ultragroothoek-, zoom- en dieptecamera hebben. Op dit gebied onderscheidt de Pro zich van andere modellen die geen aparte zoomlens hebben.

Lancering OnePlus 9 Pro

De komst van de OnePlus 9 Pro wordt ergens in maart verwacht, waarschijnlijk samen met de OnePlus 9. OnePlus kondigt al enige tijd een Pro-variant van zijn vlaggenschip aan het was verrassend toen de 8T wel werd aangekondigd en de 8T Pro niet.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel