Render van Samsung Galaxy A35 5G toont nieuw ontwerp


Het begint erop te lijken dat Samsung de nieuwe designtaal van de aankomende Galaxy S24-serie doortrekt naar de goedkopere A-serie. Net vrijgegeven renders van de Galaxy A35 5G laten een herkenbaar ontwerp zien.

Samsung probeert al een tijdje om de Galaxy A-serie op de Galaxy S te laten lijken, vooral in de manier waarop Samsung de camera's op de achterkant plaatst. Deze zijn direct op de achterkant geplaatst in plaats van op een verhoogd plateau. Renders van de aankomende Galaxy A35 5G laten zien dat de zijkanten nu ook plat worden.

Render van de Samsung Galaxy A35 in het wit van @onleaks.
Render toont witte Samsung Galaxy A35 5G

We zagen dit eerder met renders van de Galaxy S24. Apple gebruikt al een tijdje platte zijkanten en nu lijkt Samsung dezelfde kant op te gaan. Volgens de bron krijgt de A35 binnenkort een 6,6-inch plat scherm. De selfiecamera zal in een gat zitten in plaats van in een inkeping. Ook lijken de schermranden iets dunner.

Lancering Galaxy A35

Zoals wel vaker het geval is, is de render afkomstig van @onleaks, die voor dit lek samenwerkte met MySmartPrice. Beiden melden niet wanneer we de Samsung Galaxy A35 kunnen verwachten. Samsung heeft de A34 5G in maart 2023 uitgebracht. Het ligt dus voor de hand dat we de opvolger ergens in maart 2024 kunnen verwelkomen. De prijs zal hoogstwaarschijnlijk in de buurt van 390 euro liggen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel