Instapmodel Motorola Moto E7 met 48MP camera aangekondigd


Lenovo heeft de Motorola Moto E7 aangekondigd. De E7 Plus bestond al, maar tot nu toe ontbrak de gewone E7. Die zou binnenkort in de winkels moeten liggen voor een aantrekkelijke lage prijs.

De Moto E7 belooft een budgettelefoon te worden met een 48MP camera. Net als de E7 Plus heeft hij een 6,5 inch Max Vision HD+ scherm, maar de batterij is nu 4000 mAh in plaats van 5000.

Motorola Moto E7
De nieuwe Moto E7

Motorola gebruikt een niet nader genoemde octa-core processor van maximaal 2,0 GHz. In de meeste gevallen zal dit voldoende zijn om Android soepel te laten draaien. Dit is een bijna stock versie van Android 10, als we het persbericht mogen geloven. Je zult dus niet veel overbodige apps of andere bloatware op je E7 vinden. Wat je wel vindt is een vingerafdrukscanner. Die is subtiel geplaatst in het Motorola-logo op de achterkant.

Moto E7 beschikbaar

Naast een 48MP hoofdcamera met Quad Pixel-technologie is er een tweede camera aan de achterkant. Motorola kiest niet voor een groothoek- of dieptecamera, maar voor een macrocamera. Hiermee kun je scherpe foto's maken van kleine objecten zoals bloemen, insecten of sieraden. Motorola hoopt de Moto E7 in de komende weken in de winkels te hebben liggen voor een adviesprijs van € 119,99. Beschikbare kleuren zijn Aqua Blue, Mineral Gray en Satin Coral.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel