Renders onaangekondigde Motorola Moto G04 verschijnen


Motorola biedt al een aantal goedkope Moto-telefoons die zeer scherp geprijsd zijn. Maar het kan nog betaalbaarder, zo lijkt het, want de Moto G04 wordt binnenkort verwacht. Er zijn onlangs renders van verschenen.

Afbeeldingen van de Motorola Moto G04 bereikten ons via MySmartPrice. We zien een telefoon in ten minste vier kleuren met wat lijkt op een dubbele camera-opstelling op de achterkant.

Renders van de Motorola Moto G04 in vier kleuren, zoals gedeeld door MySmartPrice.
De Moto G04 in 4 verschillende kleuren

Als we inzoomen op de render zien we slechts één camera met daarnaast "16MP AI Camera". Dit bevestigt dat we kijken naar een relatief eenvoudige instaptelefoon die onder de Moto G14 wordt geplaatst. Ondanks de eenvoudige cameraopstelling lijkt Lenovo te hebben gekozen voor een relatief modern display met een ponsgat.

Vingerafdrukherkenning of niet

Welke toestelspecificaties de Motorola Moto G04 precies krijgt, is nog onbekend. We zien een gaatje van 3,5 millimeter voor een bedrade hoofdtelefoon aan de bovenkant. Naast de poort staat "Dolby Atmos", dus verwacht ruimtelijke geluidsweergave. Aan de onderkant zit een USB-C poort voor het opladen van het apparaat. We zien nergens een vingerafdrukscanner. Het lijkt onwaarschijnlijk dat deze in het scherm is geïntegreerd, dus we vermoeden dat deze functie ontbreekt.


Prijsvergelijker Motorola Moto G04
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Concord Black
€ 118,90 € 118,90   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G04


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel