OnePlus toont glimp van OnePlus 11 met Alert Slider


OnePlus heeft op Weibo een korte video geplaatst waarin de OnePlus 11 wordt getoond. Helaas krijgen we nog geen volledig beeld van het toestel, maar we zien wel de terugkeer van de Alert Slider.

Jarenlang kwamen OnePlus-telefoons uit met een Alert Slider. Deze schuifknop kon in drie standen worden ingesteld; stil, trillen en bellen. Maar de geliefde knop verdween met de introductie van de OnePlus 10T. Tot groot ongenoegen van de fans. Maar de knop maakt een comeback, bevestigt OnePlus nu.

Video still met een glimp van de OnePlus 11 met een Hasselblad-camera en de terugkeer van de Alert Slider-knop.
De OnePlus 11 met de terugkeer van de Alert Slider

Want in een video geplaatst door het bedrijf op Weibo, zien we de OnePlus 11 met een Alert Slider. Daarmee is het weglaten van de knop van korte duur. Eerder zagen we de knop ook al op renders van wat we toen dachten dat de OnePlus 11 Pro was. We weten nu dat dit hetzelfde toestel is als deze OnePlus 11. Verder toont de korte video een ronde Hasselblad-cameramodule.

"Future performance leader"

Langs de video schrijft OnePlus dat de nieuwe generatie van OnePlus' vlaggenschip zeer krachtig zal zijn. Dit is vermoedelijk een hint naar het gebruik van Qualcomm's nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 processor. Deze nieuwe chipset is al gespot in de Xiaomi 13 Pro en de Motorola X40.

Wanneer de lancering van de OnePlus 11 zal plaatsvinden, weten we nog niet. OnePlus doet daar nog geen uitspraken over. Behalve dat de OnePlus 11 binnenkort wordt aangekondigd. Wordt vervolgd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel