Eerste officiële render Samsung Galaxy S21 vrijgegeven


Op de Voice pagina van Evan Blass, ook wel bekend als @evleaks, is de allereerste officiële pers render van de Samsung Galaxy S21 5G verschenen. Het aantal lekken neemt toe, wat betekent dat een lancering aanstaande lijkt.

De render van de S21 lijkt niet alleen sterk op al het eerder gepubliceerde materiaal, hij lijkt ook sterk op de bestaande S20. Tenminste voor zover het de voorkant betreft. De achterkant van de Galaxy S21 kent meer veranderingen, althans volgens de geruchten.

Samsung Galaxy S21 5G
De aankomende Galaxy S21 5G

Ook de specificaties van de S21 komen grotendeels overeen met de huidige S20 dus het is onduidelijk hoe Samsung de nieuwe S21 in de markt wil zetten. Er zijn geruchten over een lagere prijs, maar je kunt de S20 voor een aanzienlijk lagere prijs krijgen. Hoe dan ook, dit is de eerste keer dat we officieel persmateriaal zien van de aankomende S21-serie. Soortgelijke renders van de S21+ en S21 Ultra worden in de komende dagen verwacht.

Vroeger dan gebruikelijk

Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S21-serie op 14 januari aankondigen. Die datum is nog niet bevestigd. Mocht Samsung inderdaad medio januari haar volgende generatie Galaxy S toestellen aankondigen dan is dat eerder dan gebruikelijk. Normaal kondigt Samsung zijn vlaggenschip ergens in februari aan.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel