Real life Samsung Galaxy S21+ in paars vastgelegd op foto


De lancering van Samsung's Galaxy S21 serie komt eraan. En het komt er snel aan. Nieuwe foto's duiken nu bijna elke dag op. En vandaag is geen uitzondering. Deze keer is het een paarse S21+ die op de foto is gezet.

De Galaxy S21+ belooft niet alleen de grotere broer van de S21 te worden, het heeft ook een glazen achterkant, samen met de S21 Ultra. De instap Galaxy S21 zal naar verwachting een achterkant van plastic hebben. De foto van vandaag laat die achterkant zien, maar het is moeilijk te zeggen of we naar glas kijken. Wat wel duidelijk wordt is dat het scherm van de S21+ plat is met dunne schermranden.

Samsung Galaxy S21+ Phantom VioletSamsung Galaxy S21 Plus achterzijde in Phantom Violet
De Galaxy S21+ in Phantom Violet

Afgezien van het vernieuwde uiterlijk, dat vooral aan de achterkant te vinden is, leren deze foto's ons niet veel meer. Een UI ziet er bijna hetzelfde uit als de huidige versie en we horen geen nieuwe specificaties. We moeten het dus doen met wat we al weten. Gelukkig is dat best veel. Zo weten we dat zowel de S21 als de S21+ een plat Full HD-scherm hebben van het type Infinity-O met een maximale verversingssnelheid van 120Hz.

Specificaties van de Galaxy S21+

Beide hebben ook een 10MP selfiecamera in het scherm met een drievoudig camerasysteem bestaande uit 64, 12 en 12 megapixels aan de achterkant. Beide worden aangedreven door een Exynos 2100-processor op maximaal 2,9 GHz met 8 GB RAM-geheugen. De opslagmogelijkheden zijn beperkt tot 128 GB en 256 GB. De S21-serie beschikt mogelijk niet over een geheugenkaartsleuf om het geheugen uit te breiden. Verschillen zitten in het schermformaat (6,2 en 6,8 inch) en de grootte van de batterij (4000 tegen 4800 mAh). Donderdag 14 januari wordt de S21-familie officieel onthuld en dan horen we (hopelijk) meer.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel