OnePlus 12 in levende lijve gefotografeerd


Het duurt niet lang meer voordat we eindelijk de onthulling van de OnePlus 12 zien. Op 5 december wordt de volgende vlaggenschip-killer uitgepakt, maar hij is al in het echt gezien. En er zijn foto's van voor wie het niet gelooft.

OnePlus lijkt zichzelf overtroffen te hebben met de OnePlus 12. Vooral het camerasysteem levert indrukwekkende resultaten en ook het scherm is van uitstekende kwaliteit. Naar verluidt kan het zich meten met de beste schermen van dit moment en is het misschien wel het beste.

OnePlus 12 hands-on foto's gedeeld op Weibo
OnePlus 12 in het echt

Foto's die nu zijn verschenen van de OnePlus 12 lijken afkomstig te zijn van een review door DisplayMate. Specifiek testen ze displays, wat op de foto's lijkt te kloppen. Volgens eerdere geruchten gaat het om een 6,82-inch LTPO-paneel met een maximale helderheid van 4500 nits. Dat is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de huidige recordhouder, de Pixel 8 Pro met zijn 2400 nits piekhelderheid.

OnePlus 12 display comparison PWM.
Hoe hoger de PWM, hoe rustiger het beeld voor de ogen

Het is dan ook niet verwonderlijk dat DisplayMate het OnePlus 12 scherm een score van A+ geeft. OnePlus heeft het scherm samen met BOE ontwikkeld. Dit 2K Oriental Screen werd eerder onthuld en we hebben ook kort de OnePlus 12 gezien, zij het gehuld in een hoesje. Na 5 december weten we alles, inclusief de ontbrekende specs en natuurlijk de prijs.

(via)


Prijsvergelijker OnePlus 12
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
12 GB/256 GB Silky Black
€ 949,00 € 949,00   Bekijk
MediaMarkt
12 GB/256 GB Silky Black
€ 949,00 € 949,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 12


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel