Nieuwe lanceerdatum Xiaomi 13 genoemd


Xiaomi heeft een nieuwe lanceerdatum genoemd voor de Xiaomi 13. Aanvankelijk zou het nieuwe vlaggenschip op 1 dec. uitkomen, maar die datum werd uit respect overgeslagen na het overlijden van China's voormalige president Jiang Zemin. De onthulling staat nu gepland voor zondag 11 dec. 2022.

Xiaomi is begonnen met het vermelden van deze datum in sommige van zijn apps. Een officiële uitnodiging moet op het moment van schrijven nog komen. Het Chinese bedrijf lijkt erop gebrand om de onthulling snel te laten plaatsvinden. Het zit immers op nogal wat nieuwe producten.

Screenshot van een app met de releasedatum van de aankomende Xiaomi 13 smartphone.
Aware app die de nieuwe lanceerdatum van de Xiaomi 13 meldt

Zo verwachten we dat de Xiaomi 13 smartphone, het MIUI 14 platform en de Xiaomi Watch S2 smartwatch uitkomen. Maar het houdt vermoedelijk niet op, want er zijn berichten over nieuwe draadloze oordopjes en een desktopcomputer.

Xiaomi 13 specificaties

Onze aandacht gaat zondag vooral uit naar de Xiaomi 13. Deze nieuwe smartphone zal voorzien zijn van Qualcomm's nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 processor en zal volgens de geruchten extra snel opladen met 100 Watt. De lancering zal ook de aftrap geven voor MIUI 14, gebaseerd op Android 13. De Mi 13 zal naar verwachting eerst beschikbaar zijn op het Chinese vasteland, terwijl een wereldwijde versie ergens later wordt verwacht.


Prijsvergelijker Xiaomi 13
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
8 GB White
€ 999,00 € 999,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Xiaomi 13


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel