Onleaks toont afbeeldingen en specificaties OnePlus 11


Onleaks heeft in samenwerking met GadgetGang afbeeldingen en specificaties van de aankomende OnePlus 11 gepubliceerd. Dit keer zijn het geen op maat gemaakte renders, maar daadwerkelijke persrenders, aldus de bron. Zeg dus maar dag tegen de toekomstige OnePlus 11.

De bron begint met een disclaimer; het toestel dat eerder bekend stond als de OnePlus 11 Pro is eigenlijk de OnePlus 11. Of OnePlus van gedachten is veranderd of eerdere berichten fout waren, weten we niet. Wat wel duidelijk is, is hoe de OnePlus 11 er zo uit komt te zien:

Press render of the rear of the OnePlus 11 in Volcanic Black and Emerald Green.
De OnePlus 11 komt in zwart en groen

OnePlus gebruikt opnieuw een opvallend ontwerp met de cameramodule die zich uitstrekt vanaf de zijkant. Deze keer is de cameramodule rond in plaats van vierkant zoals op de OnePlus 10 Pro en OnePlus 10T. Op de module staat het logo van Hasselblad groot geschreven, en we zien drie camerasensoren.

Hasselblad camera

Volgens @onleaks kijken we naar een 50MP primaire camera, een 48MP ultra-groothoek en een 32MP telelens. Waarschijnlijk zijn dit sensoren van Sony en niet van Hasselblad. De laatste zorgt waarschijnlijk voor wat software-aanpassingen zoals eerdere OnePlus-telefoons.

100W snelladen

Andere specificaties van de OnePlus 11 zijn een Snapdragon 8 Gen 2-processor van Qualcomm, een 6,7-inch groot AMOLED-scherm en een grote 5000mAh-batterij met 100W snelladen. Dat is nog meer dan de al snelle 80W op de OnePlus 10 Pro.

De verwachting is dat OnePlus zijn 11e vlaggenschip killer ergens in het eerste kwartaal van 2023 zal aankondigen. Tot die tijd kunnen we speculeren hoe de voorkant er precies uitziet. We hebben al een render gezien, maar die was nog erg onduidelijk. Die afbeelding leerde ons echter wel dat de Alert Slider zal terugkeren.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel