Product renders van Motorola edge 40 Pro vrijgegeven


We weten hoe de komende Motorola edge 40 Pro eruit zal zien nog voordat hij is aangekondigd. Allemaal dankzij renders van @onleaks die verschenen op MySmartPrice.

Dit is niet de eerste keer dat we dankzij @onleaks beelden voorgeschoteld krijgen van een onaangekondigde telefoon. Deze keer is het echter de Motorola edge 40 Pro die we vroegtijdig mogen bewonderen. De achterkant lijkt niet erg op die van zijn voorganger, de edge 30 Pro, maar lijkt wel op die van de edge 30 Ultra. Dat zegt iets over welke richting Lenovo opgaat met zijn ontwerp.

Motorola edge 40 Pro render by Onleaks in een grijzige afwerking
De aanstaande edge 40 Pro in grijs

De bron van de afbeeldingen schrijft dat de Motorola edge 40 Pro een gebogen 6,67-inch scherm, een Snapdragon 8 Gen 2-processor en een 5000 mAh grote batterij krijgt. Aan de achterkant zien we een drievoudig camerasysteem met vermoedelijk een 50 + 50 + 12MP setup. Interessant is dat Lenovo de meeste megapixels aan de voorkant gebruikt; de selfiecamera krijgt een flinke 60MP resolutie. Tenminste als de geruchten kloppen.

edge 40 Pro lancering

Het toestel zal niet overal worden uitgebracht als de Motorola edge 40 Pro. In sommige landen zal het de Moto X40 Pro gaan heten. Het is wel hetzelfde toestel. De lancering zal waarschijnlijk ergens in december 2022 plaatsvinden, maar alleen in China. De rest van de wereld volgt waarschijnlijk ergens in 2023.

.


Prijsvergelijker Motorola edge 40 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Art & Craft
12 GB/256 GB Interstellar Black
€ 921,00 € 921,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola edge 40 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel