Oppo Find N3

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Oppo Find N3 in het nieuws

ts Oppo Find N3 Schema Weibo

"Schematische tekening toont opvouwbare Oppo Find N3"

Geruchten ·

Oppo heeft inmiddels verschillende opvouwbare telefoons gelanceerd. Het gebruikt hiervoor de "Find N" serie, waaronder de veelgeprezen Find N2. Dat is misschien wel de enige foldable die het op kan nemen tegen de Samsung Fold 4. En juist dat model krijgt een opvolger.

De huidige Fold N2 is, net als de Fold4 van Samsung, een opvouwbare telefoon die als een boek kan worden opengeslagen. Oppo's telefoon verschilt van die van Samsung door zijn aanzienlijk kleinere afmetingen. Hij is veel korter dan die van Samsung.

Oppo Find N3 schema's van Weibo.
Schematische weergave van de Oppo Find N3

Als we nu naar dit uitgelekte schema kijken, gaat dat veranderen. Jammer, want het idee van de Oppo Find N2 is goed. Klein als het is opgevouwen, groot als het is uitgeklapt. Mogelijk is de bruikbaarheid van het aanzienlijk kleinere scherm minder waardevol gebleken. Dus in plaats daarvan lijkt te zijn gekozen voor een meer traditionele 21:9 beeldverhouding.

Vind N3 specificaties

De verder onbekende bron meldt ook enkele specificaties. Zo wordt verwacht dat de Oppo Find N3 een 6,5-inch scherm heeft aan de buitenkant en een 8-inch groot scherm aan de binnenkant met een scherpe 2268x2440 pixels resolutie en vloeiende 120Hz weergave. De camera's lijken afkomstig van Hasselblad, te oordelen naar het logo op de cameramodule.

Mogelijk zit er een 50+48MP camera in met een aparte zoomcamera door middel van een periscooplens. Aan de voorkant zit nog een 20MP camera, en binnenin een 32MP camera in een ponsgat. Hoewel we betwijfelen of alle specificaties van de Find N3 op dit moment definitief zijn.

(Via)


Vragen en antwoorden over de Oppo N3