Foto's van titanium Samsung Galaxy S24 Ultra


Er is een nieuwe foto opgedoken van de Samsung Galaxy S24 Ultra. Hierop is het toestel te zien in de nieuwe titanium kleur. De kleur doet denken aan de Natural Titanium kleur waarin de iPhone 15 Pro verkrijgbaar is.

Op de foto zien we de Galaxy S24 Ultra van de voor- en achterkant. We zien dit keer een plat scherm, in tegenstelling tot zijn voorgangers. Aan de onderkant is ook een code zichtbaar. Waarschijnlijk om demomodellen te traceren. Samsung kan deze code gebruiken om te bepalen wie verantwoordelijk is voor dit lek. Die persoon kan binnenkort zonder baan zitten. Het is de donkere keerzijde van de lekkende business, opzettelijk of niet.

Samsung Galaxy S24 Ultra foto in het echt
S24 Ultra in het titanium

De meesten van ons moeten toegeven dat de S24 Ultra er erg stijlvol uitziet in deze titanium kleurstelling. Het is niet erg vernieuwend, vooral omdat Apple een paar maanden geleden met een soortgelijke versie kwam voor de iPhone 15 Pro en Pro Max. De kleur van Samsung lijkt echter iets warmer.

Titanium

Toch hangt alles af van hoe het toestel er in het echt uitziet en niet op foto's. Het wachten is dus nog op het toestel. Het wachten is dus nog op de onthulling. Die zal niet lang op zich laten wachten. Galaxy Unpacked staat gepland voor 17 januari. Dan zal Samsung niet alleen deze Galaxy S24 Ultra onthullen, maar ook de S24 en zijn grotere broer de S24+. Deze krijgen ook vergelijkbare titanium versies, zo werd eerder aangekondigd.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel