Samsung Galaxy A35 in drie kleuren binnenkort aangekondigd


De officiële persafbeeldingen van Samsung's Galaxy A35 zijn binnen. Dat het toestel een modern uiterlijk krijgt, werd al eerder onthuld. Nu weten we ook in welke kleuren het toestel binnenkort in de winkels zal liggen.

De Galaxy A35 belooft een budgettopper te worden met een modern uiterlijk. Zo is de notch verwisseld voor een moderne punch-hole om de selfiecamera te huisvesten. Het toestel krijgt ook een Key Island; deze verhoging herbergt de volumetuimelschakelaar. De A15 en A25 5G hebben ook een Key Island.

Samsung Galaxy A35 in drie kleuren
De Samsung Galaxy A35 in drie toekomstige kleuren

Al met al ziet de A35 eruit als een veel goedkopere versie van de eveneens nog onaangekondigde S24, met zijn platte zijkanten en modern ogende platte scherm. De A34 5G werd verkocht voor een adviesprijs van € 389,-. Inmiddels is dat al gezakt naar €264, wat in geen verhouding staat tot de €899 waarvoor de S24 binnenkort in de winkels ligt.

Drie versies: Awesome Navy, Iceblue en Lilac

Dit zou van de Samsung Galaxy A35 een potentieel verkoopsucces kunnen maken. De vraag is nu uit welke kleur je kunt kiezen. Samsung heeft een donkerblauwe versie gemaakt (Awesome Navy), een lichtblauwe (Awesome Iceblue) en een paarse (Awesome Lilac). Op de afbeeldingen lijken de laatste twee kleuren een kleurovergang te hebben, maar dat kan ook de reflectie zijn.

Nu de persafbeeldingen van de Galaxy A35 binnen zijn, is het moment van aankondiging nabij. Maar eerst moet Samsung de Galaxy S24-serie nog aankondigen. Dat gebeurt op 17 januari, dus we verwachten deze A35 pas daarna.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel