Detailhandel dozen Samsung Galaxy S23 Plus en Ultra opgedoken


Voor wie de afgelopen dagen onder een steen heeft geleefd: Samsung kondigt over iets meer dan een week officieel de Galaxy S23-serie aan. Deze smartphone-serie bestaande uit de S23, S23+ en S23 Ultra is al veelvuldig uitgelekt. Maar niet de verkoopdoos, tot nu toe.

Samsung wil het toestel zo snel mogelijk na de aankondiging verkopen. Het is al begonnen met het leveren van een aantal S23, S23+ en S23 Ultra. Niet aan klanten maar aan telefoonwinkels.

Ontdekte Samsung Galaxy S23 Ultra detailhandelsdozen.
Detailhandeldoos van de S23 Ultra

Bovenstaande afbeelding is onlangs opgedoken. We zien enkele retailboxen van de S23 Ultra. Een telefoonwinkel in Nicaragua ontving ze vroegtijdig en plaatste ze kort op Facebook. Ze waren ook zo vriendelijk om de S23 Ultra uit de doos te halen en bevestigden de vier toekomstige kleuropties genaamd Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower en Misty Lilac.

Uitgepakte Samsung Galaxy S23 Ultra met vier kleuren.
De vier verschillende kleuren van de S23 Ultra

ook verkoopbox S23+

Samsung lijkt niet gecharmeerd van de vroege foto's, want de foto's zijn inmiddels offline gehaald. Dat weerhoudt het internet er niet van om de foto's te verspreiden. Een andere bron legde een afbeelding vast van de doos van de S23+. Of dit een echt toestel is of een dummy, weten we niet.

Samsung Galaxy S23+ retail boxen.
Vier detailhandelsdozen van de S23+

Helaas krijgen we hier geen kijkje in de doos. Toch hoeven we als het goed is niet lang te wachten voordat we ze in handen krijgen. Net als in voorgaande jaren wordt verwacht dat Samsung de toestellen kort na hun introductie gaat verzenden. En op het moment van schrijven is dat nog maar een week.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel