De Samsung Galaxy S24-serie is verkrijgbaar in deze exclusieve kleuren


Samsung kondigde de Galaxy S24-serie aan in een reeks kleuren. Maar het heeft een aantal kleuren voor zichzelf gehouden. Als je er wat exclusiever uit wilt zien, kun je kiezen voor deze extra kleuropties.

Niet dat er iets mis is met de standaardkleuren waarin je de S24 kunt krijgen. Je hebt de nieuwe Amber Yellow, Cobalt Violet, Marble Gray en de klassieke Onyx Black. Je kunt de S24+ in dezelfde kleuren krijgen. Maar wie iets anders wil, kan terecht op de website van Samsung. Hoewel sommige webshops stiekem ook onderstaande kleuren aanbieden.

Drie exclusieve kleuren voor de Samsung Galaxy S24
S24(+) in Jadegroen, Saffierblauw en Zandsteenoranje

Samsung Galaxy S24 en S24+

De standaard Samsung Galaxy S24 en S24+ zijn verkrijgbaar in drie extra kleuren. Deze zijn:

  • Sapphire Blue
  • Jade Green
  • Sandstone Orange

Alle drie de kleuren zijn verkrijgbaar via de webshop van Samsung en worden geleverd met 256 GB opslagruimte voor de S24 en 512 GB voor de S24+. De vanafprijzen zijn respectievelijk 959 en 1269 euro.

Waarom Samsung deze kleuren niet met minder opslagruimte aanbiedt, is een raadsel. Mogelijk moet het toch een beetje exclusief blijven.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Min of meer dezelfde kleuren zijn te vinden op de grotere S24 Ultra. Daar krijgt de naam echter een verwijzing naar het nieuwe materiaal dat Samsung gebruikt: titanium. Hier worden de extra kleuren genoemd:

  • Titaniumblauw
  • Titaniumgroen
  • Titaniumoranje
Samsung Galaxy S24 Ultra in exclusieve kleuren
S24 Ultra in Titanium Blauw, Groen en Oranje

Deze S24 Ultra kleuren zijn verkrijgbaar met 512GB of 1TB opslagruimte. Dit betekent weer dat de laagste opslagoptie (256GB) wordt overgeslagen. Wat verder opvalt is dat de Titanium Blue en Titanium Green versies een zwart frame hebben. De Titanium Orange heeft een grijs frame. Alle andere kleuropties hebben dezelfde framekleur als de achterkant, behalve Titanium Violet.

Tijdelijke geldteruggave

De vanafprijzen van de exclusieve S24 Ultra kleuren zijn 1449 euro. Tot 31 januari heeft Samsung een actie waarbij het geld teruggeeft; daarna moet de volledige prijs worden betaald. Alle Samsung S24 modellen liggen vanaf 31 januari in de winkels.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel