Samsung rolt One UI 3.1 update uit voor Galaxy S20, Note 20 en Galaxy Z-serie


Samsung is begonnen met het uitrollen van One UI 3.1 dat debuteerde met de Galaxy S21 serie naar oudere Galaxy modellen. Op het moment van schrijven is het Zuid-Koreaanse Samsung begonnen met de uitrol voor de Galaxy S20-serie, Note 20-serie en de Galaxy Z-serie.

De uitrol lijkt gefaseerd te verlopen, dus niet elk land zal de update meteen krijgen. One UI 3.1 werd geïntroduceerd met de Galaxy S21 en bevat nieuwe camerafuncties, nieuwe slimme functies en diverse privacyfuncties. Het uitbrengen van One UI 3.1 voor oudere modellen is in lijn met de belofte van Samsung om minstens 3 jaar lang Android updates uit te brengen voor geselecteerde Galaxy telefoons.

Object gum

De meest in het oog springende functie is de objectgum. Hiermee kunt u objecten uit een foto verwijderen. Schakel eerst de functie onder Labs in en klik vervolgens op het object dat u wilt verwijderen. Het werkt op basis van kunstmatige intelligentie en het resultaat is indrukwekkend zoals u kunt zien.

One UI 3.1 ObjectgumOne UI 3.1 ObjectgumOne UI 3.1 Object gumOne UI 3.1 Object gum Object gum in actie<meta itemprop=

One UI 3.1 moet uiteindelijk uitkomen voor de Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, De Note 20, Note 20 Ultra en de Z Fold 2 en Z Flip. In de kleine lettertjes staat dat One UI 3.1 ook voor oudere modellen zal uitkomen, maar dat de beschikbaarheid per land kan verschillen. Het gaat om de Galaxy S10, Note10, Fold, A71, A51, A90, A80, A70 en de A50


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel