Laat Samsung de Galaxy Note 20 uitlekken?


Neem dit alles met een korreltje zout, maar er is zojuist een afbeelding verschenen in Samsung's eigen Galaxy Store van een nog onbekend toestel. Is dit de Note 20 of is het wishful thinking?

De afbeelding werd opgemerkt door een lezer van SamMobile en toont drie Galaxy-telefoons. Twee daarvan kennen we; de S10+ en de S20 maar wat is die telefoon in het midden? Volgens de bron gaat het om de Galaxy Note 20. Zo ver willen we niet gaan, het zou zomaar een placeholder kunnen zijn. In ieder geval is het niet handig van Samsung.

Samsung Galaxy Note 20 foto Galaxy Store
Afbeelding van de Galaxy Note 20?

Dit voedt de geruchten en in de nabije toekomst zullen ze gaan over nog dunnere schermranden en een ontbrekende ponsgaatje selfie camera. Dus waar is het? Misschien achter het scherm, misschien is het een pop-up camera, wie weet. Van ons zul je het antwoord niet horen. Wij weten het ook niet, en we tillen zeker niet te veel gewicht aan bovenstaande afbeelding. We willen eerst meer bewijs zien voordat we er iets zinnigs over zeggen.

Note 20 renders

De Samsung Galaxy Note 20 zal nog wel even op zich laten wachten voordat hij officieel wordt. Samsung introduceert zijn volgende Note meestal in de herfst en de zomer is nog niet eens begonnen. We hebben nog geen CAD-renders of mogelijke specificaties gezien. Allemaal signalen die ons vertellen dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Mystic Bronze
€ 354,89 € 354,89   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zichtbaar gebruikt
€ 504,00 € 504,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Grey Licht gebruikt
€ 544,00 € 544,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zo goed als nieuw
€ 643,00 € 643,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel