Benchmark van Samsung Galaxy Z Flip 6 vrijgegeven. Dit is wat je moet weten


Geekbench heeft een benchmark gepubliceerd van Samsung's aankomende Galaxy Z Flip6. Het eindrapport geeft een overzicht van de specificaties en prestaties. We leggen uit wat we verwachten.

Allereerst leert de benchmark ons dat Samsung de Galaxy Z Flip 6 uitrust met een Snapdragon 8 Gen 3 van Qualcomm. Eerdere Flip-modellen waren ook uitgerust met Qualcomm-chipsets, dus dit komt niet als een verrassing. Wel zien we dat het geteste model 8GB RAM heeft. Eerder ging het gerucht dat het 12GB RAM zou hebben.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench Browser Vulcan Score.
Klik om te vergroten

Natuurlijk kan Samsung ook 256+8GB en 512+12GB versies uitbrengen. Verrassender is hoe de toekomstige Samsung Galaxy Z Flip 6 presteert. Dit flip-toestel scoort bijna net zo goed als de S24 Ultra, momenteel het vlaggenschip van Samsung. Met andere woorden, een toestel waarmee de Flip6 niet per se hoeft te concurreren.

Als we de nieuwe Flip vergelijken met zijn voorganger, de Flip 5, scoort hij bijna een dubbele Vulkan-score: 15050 tegen 7626.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Z Flip 6 verkrijgbaar is

Android versie

Als we verder door de benchmark bladeren, zien we dat dit apparaat is getest op Android 14. Het is nog maar de vraag of dat ook het geval zal zijn met Android 14. Het is nog maar de vraag of dat de versie zal zijn waarmee de Z Flip 6 wordt geleverd. Android 15 staat gepland voor de herfst. Dat is net iets later dan wanneer deze Flip wordt verwacht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel