Google Pixel 8a verschijnt binnenkort in deze 4 kleuren


Blauw, wit en zwart - die kleuren waren al bevestigd voor de Pixel 8a, die Google in mei zal aankondigen. Maar er komt een vierde kleur - een kleur die laat zien dat de Pixel A niet langer een groentje is.

De afbeelding hieronder verscheen op Android Headlines. We zien vier kleuren voor de aankomende Pixel 8a. Dit zijn groen, wit, zwart en blauw.

Google Pixel 8a colors future lineup.
De vier kleuren voor de Pixel 8a

Mocht Google de Google Pixel 8a tijdens Google I/O lanceren, dan krijgen deze kleuren ongetwijfeld fancy namen als 'Porcelain White,' 'Obsidian Black,' 'Seafoam Green,' of 'Bay Blue.'

Een hardware-upgrade of niet?
Zo duidelijk als de kleuren van de 8a zijn geworden, zo onduidelijk zijn de specificaties nog steeds. Het gerucht ging eerder dat de A-serie een significante upgrade zou zijn, maar Android Headlines betwijfelt dat. Zij denken dat het toestel qua hardware erg zal lijken op de huidige Pixel 7a.

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 8a verkrijgbaar is

Dat betekent dus geen 120Hz scherm, maar nog steeds een 6,1-inch FHD+ scherm met 90Hz weergave. Het apparaat krijgt wel een processorupgrade in de vorm van de Tensor G3 die we momenteel ook vinden in de Pixel 8 en 8 Pro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel