Toont deze advertentie de Google Pixel 8a?


De Google Pixel 8a komt ergens in mei op de markt, waarschijnlijk tijdens Google I/O. Het is dus niet verwonderlijk dat Google al het persmateriaal al klaar heeft. Het hoeft het alleen nog maar geheim te houden. Dat is waar Google vaak de bal laat vallen.

Omdat Google's eigen telecomprovider Fi Wireless een advertentie liet zien met de Pixel 8a. De fout is inmiddels hersteld, maar niet voordat GSM Arena er screenshots van had gemaakt.

Google Fi Wireless Advertentie met de onaangekondigde Google Pixel 8a.
Toont deze advertentie de Pixel 8a?

De reden dat de bron denkt dat we naar de Google Pixel 8a kijken en niet naar een andere Pixel-telefoon, is dat het gat voor de microfoon ontbreekt. In de Pixel 8 zit hij tussen de camera's en de flitser. En een Pixel 8 Pro kan helemaal worden uitgesloten. Die telefoon heeft niet twee maar drie camera's. Dan blijft de 8a over.

Pixel 8a specificaties

Ongeacht of we hier kijken naar de Pixel 8a of niet, we hebben ook de Pixel 8a specs voor je. Met dank aan het X-account van Yogesh Brar. Deze insider brengt vaak nieuws over onaangekondigde telefoons. De gerapporteerde specs komen overeen met eerdere geruchten, dus er is geen reden om dit serieus te nemen.

  • 6,1-inch FHD+ OLED 120Hz
  • Tensor G3-processor
  • 128 of 256 GB opslagruimte
  • 64MP (OIS) + 13MP Ultra Wide
  • 13MP selfiecamera
  • Android 14
  • 4500 mAh batterij + 27W snelladen

De vermoedelijke aankondigingsdatum van de Google Pixel 8a is dinsdag 14 mei 2024. Dan wordt de jaarlijkse Google I/O gehouden in het Shoreline Amphitheater in Mountain View, Californië. Tijdens dit ontwikkelaarsfeest krijgen we een voorproefje van Android 15 en zien we vaker nieuwe Pixel-apparaten.

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 8a verkrijgbaar is

Verkoopprijs Pixel 8a

De Pixel 8a lijkt met een hoog prijskaartje te komen dankzij de stevigere specificaties. Net als vorig jaar trouwens, toen de prijs ook omhoog ging. Dit keer ligt de prijs tussen de $500 en $550. De Pixel 7a ging in de verkoop vanaf 499 dollar, terwijl de Pixel 6a toen 449 dollar kostte.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel