Hands-on foto's tonen Samsung Galaxy Z Fold2 5G


Op 5 augustus houdt Samsung een Unpacked Event waar mogelijk de volgende Galaxy Fold zal worden aangekondigd. Het lijkt erop dat we al een duidelijke blik hebben op het aankomende toestel. En dat allemaal dankzij een hands-on foto.

We zijn altijd blij met een foto uit het echte leven, maar helaas laat deze foto niet veel zien. Dat komt omdat het een beetje donker is. Als we echter een beetje spelen met de belichting, lijkt deze Galaxy Z Fold2 geen inkeping te hebben. In plaats daarvan heeft Samsung gekozen voor een gaatje. Dat is iets wat we toejuichen; de Galaxy Fold had een vrij grote scherminkeping.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G hands-on
De Galaxy Z Fold2 geopend

Hierdoor blijft er meer schermoppervlak over voor je content. Niet dat het scherm van de Fold klein was, helemaal niet. Het verwijderen van de inkeping betekent wel het einde van de dubbele camera binnenin. We weten niet of die echt veel gebruikt werd. Wat de overige specificaties betreft, hebben we de afgelopen dagen het volgende gehoord.

  • 7,59 inch Dynamic AMOLED Infinity Flex met 120 Hz binnen
  • 6,23 inch Super AMOLED buiten
  • 64 + 12 + 12MP camera achter
  • Snapdragon 865+ met 5G
  • 4365 mAh batterij met 25 Watt Fast Charge en 15 Watt draadloos Qi opladen

Ultradun glas

Net als bij de Z Flip, zal Samsung naar verwachting Ultra Thin Glass gebruiken. Dit moet iets duurzamer zijn en meer premium aanvoelen dan het plastic scherm van de originele Fold. Alle details worden bekendgemaakt tijdens het Unpacked Event op dinsdag 5 augustus. Dat begint om 16:00 CET en is live te volgen voor iedereen met een internetverbinding.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel