Google Pixel 8 en 8 Pro verwacht in deze vier kleuren


Op 4 oktober kondigt Google de Pixel 8 en Pixel 8 Pro aan. We hebben al twee toekomstige kleuren gezien: roze voor de Pixel 8 en beige voor de Pixel 8 Pro, maar er worden meer kleuren verwacht.

De mensen van PhoneArena hebben prachtige renders gemaakt van hoe de resterende kleuren van de Pixel 8 en Pixel 8 Pro eruit zouden kunnen zien. Dit zijn geen bevestigde kleuren, maar ze zijn gebaseerd op eerder gelekte wallpapers. De kleuren in kwestie zijn Licorice Black, Haze Green, Peony Pink en Jade Blue.

Verwachte Google Pixel 8 kleuren; Licorice, Haze, Peony en Jade .
Pixel 8 in Licorice, Haze, Peony en Jade

Als we kijken naar de Pixel 8 Pro, worden daar ook vier verschillende kleuren verwacht, maar niet dezelfde als de Pixel 8. Exclusief voor de Pro zijn Sky Blue en Porcelain White. De andere twee zijn Licorice Black en Jade Green, net als bij het instapmodel Pixel 8.

Render van de Google Pixel 8 Pro in vier verschillende kleuren.
En de Pixel 8 Pro in vier verschillende kleuren

Net als vorig jaar verschillen de Pixel 8 en 8 Pro in het aantal gebruikte camera's. De 8 Pro krijgt een zoomcamera met een prismalens. Die kan veel verder inzoomen dan de gewone 8.

Tensor G3

Binnenin gebruikt Google al enkele jaren zijn Tensor-processor. Deze chipset is gebaseerd op een Samsung-processor met specifieke aanpassingen voor Pixel-telefoons. Volgens @Tech_Reve gebruikt Google de Immortalis-G715 voor de GPU van de Tensor G3. Iets wat Google volgend jaar ook zal gebruiken voor de Tensor G4.

Google is uiteindelijk van plan om een volledig zelf ontwikkelde processor te gebruiken, met de codenaam Redondo, maar die chipset wordt pas eind 2025 verwacht. Misschien horen we er meer over op 4 oktober. Het Made By Google-evenement vindt plaats in New York City en begint om 10:00 uur ET, of 16:00 uur Centraal-Europese tijd.

Afbeeldingen: PhoneArena


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel