Leveringsdatum voor sommige Apple iPhone 15 modellen verschoven


Apple heeft de iPhone 15-serie aangekondigd op 12 september 2023. Het bestellen van de modellen kon beginnen op vrijdag 15 september en Apple belooft de eerste exemplaren vanaf vrijdag 22 september te leveren. Dat geldt echter niet voor sommige iPhone 15 (Pro Max) modellen.

De meeste versies van de iPhone 15 en 15 Plus met 512 GB opslagruimte zijn vanaf 22 september verkrijgbaar. Alleen de roze versie wordt een week later verwacht. Als jij ook genoeg hebt aan 128 GB, dan zul je in de meeste gevallen moeten wachten tot begin oktober.

Apple iPhone 15 Pro Max in natuurlijke titaniumkleur.
De iPhone 15 Pro Max in natuurlijk titanium

De iPhone 15 Pro wordt pas op 10 oktober verwacht, en sommige versies van de iPhone 15 Pro Max zullen zelfs pas in november beschikbaar zijn. Dit zijn "Natural Titanium" en "White Titanium". Die zul je niet voor 7 november ontvangen. Waarom juist deze twee versies zo lang op zich laten wachten is onduidelijk.

Natuurlijk titanium

Mogelijk is een oorzaak te vinden in de populariteit van dit model. De Natural Titanium wordt bijvoorbeeld geleverd in een beige-achtige kleur waarbij de rand geborsteld is. Deze versie is in de plaats gekomen van Gold, een kleur waarin de iPhone 15 Pro Max niet meer verkrijgbaar is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel