Eindelijk, renders van Samsung Galaxy S24+ ook binnen


Als je renders van de Samsung Galaxy S24 en Samsung Galaxy S24 Ultra voorbij hebt zien komen, dan weet je dat die van de Samsung Galaxy S24 Plus niet ver weg zijn. Dus hier zijn ze.

De renders van de Samsung Galaxy S24+ verschillen nauwelijks van die van de S24. In voorgaande jaren was het verschil tussen deze modellen vooral de grootte. De Plus was groter en dat was het wel zo'n beetje. Volgend jaar kan dat anders zijn.

Renders van de Samsung Galaxy S24 Plus van de zijkant, geplaatst door Giznext.
De Galaxy S24+ van dichtbij

Naar verluidt krijgt de S24+ een iets groter scherm van 6,7 inch en er gaan geruchten dat Samsung een scherpere resolutie van QHD+ toepast. Het moet echter gezegd worden dat we ook berichten blijven zien over dezelfde lagere FHD+. Het valt nog te bezien wat er uiteindelijk van waar zal zijn.

Galaxy S24+ specificaties

Aan de achterkant van de Galaxy S24+ zitten nog steeds drie camera's, en binnenin zit dit keer een 4900 mAh grote batterij. Opladen gaat met maximaal 45W, net als vorig jaar. Het instapmodel Galaxy S24 houdt het bij maximaal 25W.

Of dit allemaal werkelijkheid wordt, zal begin 2024 blijken. Er wordt gesproken over een iets eerdere lancering dan gebruikelijk, dus we horen misschien in januari of de bovenstaande informatie klopt. Hoewel we betwijfelen of het tot dan stil zal blijven. Er lekt momenteel immers opvallend veel S24-nieuws uit en dat zal ongetwijfeld zo blijven.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel