Foto vergelijkt Samsung Galaxy S24 Ultra met S23 Ultra


De Samsung Galaxy S24 Ultra is nog niet aangekondigd en nog niet verkrijgbaar in de winkels. Maar iemand heeft het toestel toch in handen gekregen. Ze hebben zelfs een S23 Ultra en hebben ze samen op dezelfde foto gezet. Zo kunnen we ze grondig vergelijken.

De Galaxy S24 Ultra wordt een evolutionaire update, geen grote. Dat bleek eerder al uit renders en blijkt nu ook uit deze foto's. Naast een andere kleur (de S24 Ultra is de zilveren, de S23 Ultra de zwarte), verschilt alleen de uitsparing voor de speaker.

Samsung Galaxy S24 Ultra vergeleken met Galaxy S23 UltraDe bovenkant van zowel de Samsung Galaxy S24 Ultra als de S23 Ultra tegen elkaar afgezet.
S23 Ultra boven, S24 Ultra onder (klik om te vergroten)

Ook lijkt de S Pen iets minder gebogen aan de onderkant en mist de S24 Ultra een gat aan de onderkant, vermoedelijk voor de extra microfoon of ventilatie. Het gat lijkt te zijn verplaatst naar de bovenkant. Maar over het algemeen zijn er geen significante verschillen. Dit wordt duidelijk als we naar de zijkanten van beide telefoons kijken.

De zijkanten van zowel de Samsung Galaxy S23 Ultra als de S24 Ultra

Toch lijken de knoppen iets verfijnder en groter. Ook ziet de lak er iets egaler uit dan op de S23 Ultra, die er korrelig uitziet. Of dit een gevolg is van het gebruik van titanium, weten we nog niet. Daarover horen we ongetwijfeld begin 2024 meer als Samsung officieel de S24 Ultra aankondigt. Dat zal gebeuren tijdens een nog aan te kondigen Unpacked Event.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel