Apple kondigt paarse kleur aan voor iPhone 12 en 12 mini


Tijdens het lente-evenement van Apple heeft het bedrijf een nieuwe kleur aangekondigd voor de iPhone 12 en iPhone 12 mini. Dat is niet zo gebruikelijk; nieuwe iPhone-kleuren worden meestal tegelijk met een nieuwe iPhone aangekondigd.

De paarse versie van de iPhone 12 en iPhone 12 mini volgt de bestaande kleuren Blauw, Groen, Product ROOD, Wit en Zwart. Zoveel kleur is niet gebruikelijk bij Apple. We kunnen ons nog herinneren dat de iPhone in slechts 1 kleur verkrijgbaar was.

Apple iPhone 12 lineup

De paarse iPhone 12 is vanaf vrijdag 23 april beschikbaar voor preorder. De levering begint vrijdag 30 april. De prijzen blijven zoals u gewend bent. Nieuwe kleuren voor de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn niet aangekondigd.

Nieuwe MagSafe Cases

Naast een nieuwe kleur iPhone heeft Apple ook nieuwe kleuren voor MagSafe-accessoires aangekondigd. Het gaat om een MagSafe lederen hoesje, sleeve en siliconen case. De eerste 2 komen in een bijpassende paarse kleur, Deep Violet genaamd. De siliconen hoes zal verkrijgbaar zijn in Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe en Amethyst.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel