Lanceringsdatum, prijs en beschikbaarheid Google Pixel 7a en Pixel Fold genoemd


Er is een gerucht opgedoken over de lanceerdatum, prijs en beschikbaarheid van de Google Pixel 7a en Google Pixel Fold. Twee telefoons die behalve de Pixel-naam weinig gemeen hebben. De ene is goedkoop en ongecompliceerd, de andere duur en uitgebreid.

Het rapport komt van Jon Prosser. Deze YouTuber heeft al eerder accurate informatie over Google-producten met ons gedeeld, dus onze oren zijn gespitst. Deze keer gaat het verhaal over het instapmodel Google Pixel 7a en de opvouwbare Google Pixel Fold.

Google Pixel lineup voor de tweede helft van 2023 volgens FPT.
Enkele Pixel producten die mogelijk later in 2023 uitkomen

Deze keer denkt Prosser te weten wanneer het instapmodel 7a wordt aangekondigd. Deze geruchten gaan al een tijdje rond, dus niets verrassends. Op 10 mei zou het moeten gebeuren, tegelijk met de start van Google I/O. Het toestel zal direct na de aankondiging beschikbaar zijn in de kleuren Charcoal, Snow, Sea en Coral. Prijs van het toestel? Naar alle waarschijnlijkheid wordt het 499 dollar.

Dure Pixel Fold

En dan de Pixel Fold. Ook die zal op 10 mei het levenslicht zien. Hoewel het apparaat direct na de aankondiging als preorder kan worden besteld, duurt het tot 27 juni voordat de levering begint. De waarschijnlijke prijs is $1.799, volgens Prosser. Dat is fors, maar in lijn met de prijs van de Samsung Fold4 toen die uitkwam.

Pixel 6a blijft

Interessant is dat Prosser meldt dat de Google Pixel 6a in de line-up blijft. Die krijgt dus mogelijk een prijsverlaging. Hoewel het ondertussen al een aanzienlijk lagere verkoopprijs heeft dan toen het uitkwam. 349 euro versus 460 euro.

.

Via: , 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel