Schermformaten Google Pixel 8 en 8 Pro mogelijk bekend


Er is een bericht opgedoken dat ons meer vertelt over de Google Pixel 8 Pro displays en de kleinere Pixel 8. Vooral die laatste is interessant omdat daar iets zal veranderen.

Dit laatste rapport komt van analist Ross Young. Hij heeft de industrie op de voet gevolgd, vooral de toeleveringsketen. Als bedrijf A veel onderdelen koopt van bedrijf B kan dat iets zeggen over een toekomstig product, en nu heeft Ross nog een nieuwtje opgespoord.

Tweet van Ross Young over de Google Pixel 8 en 8 Pro display.
De tweet in kwestie van @DSCCRoss (Ross Young)

Deze keer over de Google Pixel 8 Pro en Pixel 8. Het bedrijf waarvoor hij werkt denkt te weten welke schermformaten die zullen krijgen. Voor de grotere Google Pixel 8 Pro houdt Google vast aan een formaat van 6,7 inch. Dat is dezelfde diagonaal als in de Pixel 7 Pro. Er is echter een mogelijkheid dat het schermpaneel meer afgeronde hoeken krijgt.

Pixel 8 wordt kleiner

Maar dan de kleinere Pixel 8. Die wordt kleiner. Volgens het rapport komt dat scherm uit op 6,16 inch versus 6,3 op de Pixel 7. Dat verschil lijkt klein, maar in combinatie met de rondere randen zou het voor een aanzienlijk compacter toestel kunnen zorgen.

Render van Google Pixel 8 in Wit van MySmartPrice.
Een render van de vermeende Pixel 8

De productie van beide schermpanelen van Samsung zou in mei beginnen. Een lancering van zowel de Pixel 8 en Pixel 8 Pro wordt dus niet voor die tijd verwacht. Normaal gesproken kondigt Google de nieuwe generatie Pixel-telefoons aan in de herfst, samen met de lancering van een nieuwe Android-versie.

Afbeelding: MySmartPrice


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel