Google meldt vooraankondiging Pixel Fold en toont ontwerp


Vrij onverwacht heeft Google de Pixel Fold al laten zien. Via een tweet stuurde Google vanuit Mountain View een afbeelding van de eerste foldable. Het toestel wordt officieel pas verwacht op Google I/O, dat dit jaar op 10 mei van start gaat.

"May The Fold Be With You" is hoe Google de Pixel Fold onthulde. In dezelfde tweet meldt Google ook dat we er pas op 10 mei meer van zullen horen, maar de video toont hem in volle glorie en vanuit elke hoek. Dit zijn de betere teasers.

Aangezien er al zoveel van de , Google Pixel Fold was uitgelekt, leert de bovenstaande video ons niet veel nieuws. De video van 8 seconden vermeldt geen specificaties.

Eigen ontwerp

Vergelen met Samsung's Fold 4, lijkt de Pixel Fold iets breder te zijn als hij wordt opgevouwen. Dat maakt hem in gesloten toestand iets hanteerbaarder. Binnenin heeft de Fold vrij brede schermranden, iets wat we tegenwoordig zelden zien.

We kijken ernaar uit om op 10 mei van Google te horen over de specificaties van het toestel. En hoeveel het toestel gaat kosten. Volgens de geruchten is de vanafprijs niet mals, maar dat geldt momenteel voor elke foldable.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel