Afbeelding toont gevouwen en opengevouwen Samsung Galaxy Z Fold 5


Eindelijk hebben we echte foto's van de aankomende Galaxy Z Fold 5 van Samsung. Zowel gevouwen als ongevouwen. Deze afbeeldingen onthullen dat de volgende Fold volledig kan worden gesloten. Iets wat eerder niet mogelijk was.

Beide afbeeldingen van de aankomende Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 zijn opgedoken. De eerste is voor mensen met diepe zakken, de tweede voor een breed publiek. De hier getoonde Fold 5 is de meer uitgebreide opvouwbare van de twee met navenant uitgebreide specificaties.

Render van de Samsung Galaxy Z Fold 5 in Zilver, geplaatst op MySmartPrice.

Welke het precies wordt, wordt eind juli duidelijk, wanneer Samsung het toestel aankondigt. Maar als eerdere geruchten kloppen, zal de Fold5 een 7,6-inch scherm aan de binnenkant hebben en een 6,2-inch scherm aan de buitenkant. Door het scherm aan de binnenkant in de vorm van een waterdruppel te buigen, kan het toestel helemaal dichtgevouwen worden. Iets wat eerdere edities niet lukte. De belangrijkste upgrade is echter de nieuwe chipset, een Snapdragon 8 Gen 2.

Samsung Fold 5 specificaties

Deze nieuwe chipset maakt de nieuwe Z Fold 5 aanzienlijk krachtiger zonder meer stroom te trekken. Voor de camera's verwachten we dat er niet veel is veranderd. Een 50MP primaire camera, 12MP ultragroothoek en dit keer ook een 12MP telelens. De batterij blijft 4400 mAh en snelladen is opnieuw beperkt tot een niet indrukwekkende 25W.

Samsung Unfold Uitgepakt door @evleaks
Uitgepakt vooruit, foto van @evleaks

Wanneer Samsung verwacht de Galaxy Z Fold 5 in de winkels te hebben liggen en tegen welk prijspunt is voorlopig nog geheim. Gelukkig maar, want er is al zoveel van het toestel uitgelekt, tot groot ongenoegen van de Zuid-Koreanen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel