Foto's tonen Microsoft Surface Duo 2 met drievoudige camera


Er lijken beelden te zijn opgedoken van Microsofts Surface Duo 2. Dit opvouwbare apparaat lijkt een flinke hardware-upgrade te krijgen met onder meer een driedubbele camera aan de achterkant.

De Microsoft Surface Duo sloeg niet erg aan. Dat leek niet te liggen aan het ontwerp en de mogelijkheden. De Surface Duo kan bijvoorbeeld 360 graden worden opgevouwen, terwijl vergelijkbare opvouwbare apparaten zoals de Samsung Galaxy Fold 2 dat niet kunnen. Maar een telefoon is zoveel meer dan een goed ontworpen scharnier. De Surface Duo ontbrak het vooral aan andere hardware.

Microsoft Surface Duo 2 White
De toekomstige Surface Duo 2 in het wit

En dat is precies wat Microsoft volgens de geruchten heeft veranderd. Te beginnen met de camera van de Surface Duo 2. De enkele 11 megapixel camera lijkt te zijn ingeruild voor een drievoudige. Welke sensoren Microsoft gebruikt blijft onduidelijk, maar gezien hoe ver de cameramodule uitsteekt, lijkt het een significante update.

Surface Duo 2 specificaties

Andere hardware-upgrades zijn onder meer de processor; een Snapdragon 888 met 5G-ondersteuning. NFC lijkt deze keer ook aanwezig te zijn, iets wat ontbrak op Microsoft Surface Duo 2's voorganger. Ook problematisch aan de eerste Surface Duo was de forse prijs, of die is aangepast valt nog te bezien.

Microsoft Surface Duo 2 in BlackMicrosoft Surface Duo 2 in ZwartMicrosoft Surface Duo 2 in Zwart

Uit de foto's maken we verder op dat er zowel een witte als een zwarte versie van de Surface Duo 2 zal komen. Wanneer we hem in de winkels kunnen verwachten, wordt bekend zodra het officieel is. Mogelijk gebeurt dat in het begin van de herfst.

Ontvang een e-mail wanneer de Surface Duo 2 verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel