Apple kondigt iPhone 15-serie aan op 12 september


Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor zijn jaarlijkse herfstevenement. Naar verwachting zal Apple tijdens dit vooraf opgenomen evenement de iPhone 15-serie, de Apple Watch Series 9 en iOS 17 onthullen.

Het Apple Event wordt gehouden op 12 september 2023, vanaf 10 uur Pacific Time. Het evenement heeft de titel "Wunderlust" en net als in voorgaande jaren is er een teaserafbeelding vrijgegeven. Die onthulden in het verleden niet veel informatie.

Apple septemberevenement 2023 genaamd 'Wunderlust'
"Wunderlust"

Net als vorig jaar is dit een vooraf opgenomen presentatie die live kan worden bijgewoond bij Apple in Cupertino. Hier zal Apple naar verwachting de iPhone 15-serie onthullen, bestaande uit de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Het is niet ondenkbaar dat de Apple Watch Series 9 ook wordt onthuld, evenals enkele andere producten.

iPhone 15 geruchten

Het gerucht gaat al een tijdje dat de iPhone 15 gebruik zal maken van USB C in plaats van de Lightning-poort. Ook zal er aandacht zijn voor een nieuwe Bionic-processor, mogelijk gebaseerd op een TSMC 3nm-proces. Er gaan ook geruchten dat een Action Button de sinds het begin gebruikte Ring/Silent-schakelaar zal vervangen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel