Mogelijke lanceerdatum Samsung Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 genoemd


We horen dat er een datum wordt genoemd waarop Samsung de Fold 5 en Flip 5 zal aankondigen. Het zou zomaar woensdag 26 juli kunnen gebeuren. Dat is eerder dan normaal, maar niet veel eerder.

Samsung heeft twee nieuwe foldables aan te kondigen. De Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 staan te popelen om zich voor te stellen aan het grote publiek. En nu Google alle aandacht heeft door de lancering van de Pixel Fold, is het tijd om de schijnwerpers terug te richten. En dus, iets eerder dan gebruikelijk, verwacht een Unpacked Event.

Samsung Galaxy Uitgepakte evenementen door de jaren heen.
Uitgepakte evenementen door de jaren heen

Dat Samsung iets eerder de Fold5 en Flip5 zou aankondigen, was al vermeld. Normaal kondigt Samsung zijn nieuwste Galaxy Z-modellen in augustus aan, maar dit jaar is dat eind juli. Dat is twee weken eerder dan normaal. Althans, dat denkt het Koreaanse Chosun.

Redenering blijft onduidelijk

Zij voorspellen woensdag 26 juli als mogelijke lanceerdatum voor de nieuwste foldables van Samsung. De verkoop begint dan op 11 augustus. Chosun denkt niet dat de reden hiervoor is zodat Samsung direct kan concurreren met de Pixel Fold, zoals eerder werd gesuggereerd, maar om de verkoop van halfgeleiders te verhogen.

Galaxy Unpacked Begins Soon.
Nog even geduld...

Of dat de reden is, valt nog te bezien. De processor voor de nieuwe Galaxy Z-modellen is naar verluidt een Qualcomm Snapdragon, gemaakt door concurrent TSMC. Er wordt ook gezegd dat de verkoop van de Galaxy Z Flip4 en Fold4 tegenvalt. Misschien is dat de echte reden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel